Jouw gift maakt een verschil!!!

Een nieuwe rekening voor de ondersteuning voor MIG Europa...

Zou jij graag zien dat moeders in heel Europa samenkomen om voor hun kinderen en scholen te bidden? Ons werk breidt uit in het bemoedigen van vrouwen in Europa en daardoor ook onze kosten. Reiskosten, materialen en en interne kosten voor MIG Europa, om er een paar te noemen. Jij kunt ons werk ondersteunen met een algemene of specifieke donatie. Als je een specifieke donatie wil doen, geef dit dan aan op de Bankoverschrijving, of het voor reiskosten is, bijeenkomsten, MIG materiaal of interne kosten voor MIG Europa..

Hartelijk dank voor jouw ondersteuning.

De bank - details voor het overmaken naar Moeders in Gebed in Europa:

IBAN CH 61 0077 0253 2995 3200 1 Basler Kantonalbank PC-Account 40-61-4

Je kunt ook Paypal gebruiken.

Doneer met Pay pal

Met Pay pal bieden we je een makkelijke en veilige manier om een donatie van jouw keuze direct aan ons over te maken. Jouw donatie zal uitsluitend gebruikt worden voor de bediening van Moeders in Gebed. Hartelijk dank voor je ondersteuning!Powered by OSTraining.com

Wat een moeder zegt

Wat een kind zegt

Dank u wel Mam, dat u voor mij bid!                        

Wat een leerkracht zegt

Het bemoedigt mij te weten dat 'Moeders in Gebed' bidt voor mij als leerkracht en voor de school waar ik les geef. Deze steun waardeer ik enorm.

Copyright © "Moeders in gebed - Moms in Prayer International" is een handelsmerk gebruikt onder licentie van Moms in Prayer International in Californië, USA.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline