Registratie

Nieuw aanmeldingsformulier

Je kunt zeker zijn dat je informatie vertrouwelijk blijft. Die wordt alleen gebruikt voor doeleinden van Moeders in Gebed, en wordt niet verkocht of gedeeld met een andere organisatie.

v. Kamera Ruedi 092 

Houd de informatie over je groep actueel

Dank je wel voor je bereidheid een groep te leiden! Het belangrijk voor ons om over de meest recente informatie van de gastvrouw te beschikken, zodat we meer vrouwen kunnen aanmoedigen voor kinderen en scholen te bidden. Als jouw groep of toekomstige groep op dit moment online geregistreerd staat, neem dan een moment om de informatie bij te werken.

Dank je wel dat je ons helpt andere moeders de gelegenheid te geven in een groep van Moeders in Gebed te bidden.

Wil je eventuele extra scholen waarvoor wordt gebeden, vermelden in het invulveld hieronder? Bid je voor meer dan één school? Klik dan hier voor meer informatie.

Persoonlijke Gegevens
Groepsinformatie
Informatie over School
Privacybeleid
Captcha
Powered by BreezingForms

Visie

Onze visie is dat alle scholen ter wereld omringd zullen worden door gebed.

Missie

Moeders in Gebed Internationaal beïnvloedt kinderen en scholen wereldwijd voor Christus door moeders bij elkaar te brengen in gebed.

Bijbels gebed voor school personeel

Heer, ik bid dat .....niets zal doen vanuit geldingsdrang of eigenwaan. Maar dat hij / zij in plaats daarvan vanuit nederigheid de ander belangrijker zal vinden dan zichzelf, en niet zijn / haar eigen belangen voor ogen zal hebben, maar ook die van de ander. Uit: Filippenzen 2:3-4

Meer…

Bijbels gebed voor een kind

Heer, ik bid dat het geloof van.... sterk zal worden door de waarheid die hem / haar is geleerd en dat hij / zij zal overstromen van dankbaarheid. Uit Kolossenzen 2:7

Bijbels gebed voor school personeel

Heer, ik bid dat _________wijs zal zijn en bekend zal staan om zijn/haar inzicht. Uit Spreuken 16:21a

Bijbels gebed voor school

Ik bid dat de Heer zal glimlachen over ____________ school en genadig zal zijn voor hen die daar leerling zijn en daar werken. Uit Numerie 6:25

Copyright © "Moeders in gebed - Moms in Prayer International" is een handelsmerk gebruikt onder licentie van Moms in Prayer International in Californië, USA.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline