Fern Nichols houdt van bidden. De voorzitter en oprichter van Moms in Prayer International (voorheen Moms in Touch) herinnert zich hoe ze als klein meisje naar de woensdagavondbidstond ging en, zittend naast haar moeder, met haar benen over de rand van de kerkbank zat te bungelen. Luisterend naar de gebeden van de heiligen voelde ze zich vredig en veilig.

In alle omstandigheden, of ze nu thuis was, in de auto zat, of in de kerk, liet Ferns moeder zien dat een liefhebbende God om haar gaf en altijd aandachtig luisterde naar gebeden en die verhoorde.

In 1984, toen Fern bang was om haar twee oudste kinderen naar de middelbare school te sturen, volgde ze het voorbeeld van haar moeder en zocht ze haar toevlucht in gebed. Ze vroeg God haar een andere moeder te brengen met wie ze kon bidden voor hun kinderen en school. God beantwoordde haar gebed op een verrassende manier, door de bediening te laten groeien van één biddende groep in 1984 naar biddende moeders in iedere staat van de Verenigde Staten en in meer dan 130 landen.

'Moms in Prayer International' is een eenvoudige bediening,’ zegt Fern. ‘We willen moeders aanmoedigen samen te komen om voor hun kinderen en scholen te bidden, in het geloof dat God door het gebed zijn kracht zal vrijgeven.’

Groepen doorlopen biddend de Vier Stappen van Gebed. Vrouwen prijzen God eerst voor wie Hij is, reinigen dan hun hart voor God in stille schuldbelijdenis, gevolgd door een tijd van dank aan God voor de vele verhoorde gebeden. Daarna nemen de groepen tijd om bijbels en specifiek voor hun kinderen, school, onderwijzers of leraren en de staf te bidden.

Fern Nichols heeft de bediening gepresenteerd bij grote evenementen, zoals Revive our Hearts, de MOPS-conferentie en Hearts at Home. In de media wordt regelmatig aandacht aan haar besteed; ze is verschillende keren bij radio-uitzendingen van Focus on the Family geweest en bij Family Life Today met Dennis Rainey.

De volgende boeken staan op haar naam:

  • Het 'Moeders in Gebed handleidingboekje' beschrijft hoe je een groep kunt starten en leiden.
  • When Moms Pray Together (Wanneer moeders samen bidden - is nog niet vertaald): waargebeurde verhalen over Gods vermogen om je kind te veranderen, inclusief 25 geloofsopbouwende getuigenissen van verhoorde gebeden.
  • Igniting a Passion to Pray (Een passie ontwikkelen om te bidden - is nog niet vertaald) is een bijbelstudieprogramma van zes weken dat een intiemere liefdevolle relatie met God bevordert, zodat vrouwen vrijmoedige bidders worden en gemakkelijker met anderen kunnen bidden.
  • Prayers From a Mom’s Heart (Gebeden van het hart van een moeder - is nog niet vertaald) biedt 30 gebeden, naar onderwerp gerangschikt, om te bidden voor je kind, en geeft hoop dat onze Hemelse Vader je gebeden hoort en beantwoordt.
  • Every Child Needs a Praying Mom (Elk kind heeft een biddende moeder nodig - is vertaald!) heeft een zilveren medaille gewonnen. Dit boek biedt inzicht in de kracht van gebed voor kinderen en de blijvende invloed van gebed op toekomstige generaties.
  • Fern en haar man Rle zijn in 1968 getrouwd en hebben vier kinderen: Tyrone, Troy, Travis en Trisha, drie schoondochters, Patti, Bonnie en Tara, een schoonzoon, Chris en acht kleinkinderen.

Visie

Onze visie is dat alle scholen ter wereld omringd zullen worden door gebed. We verlangen een positieve ondersteuning en een bemoediging te zijn voor alle scholen. We bidden dat onze scholen geleid mogen worden door bijbelse ethische waarden.

Missie

Het doel van Moms in Prayer International is om moeders en anderen aan te moedigen om regelmatig te bidden voor kinderen en scholen.

Bijbels gebed voor een kind

Heer, ik bid dat U elke stap van .... zal leiden, dat hij / zij zal weten dat U geniet van elk detail van zijn / haar leven en dat zelfs als hij / zij struikelt, hij / zij nooit zal vallen, omdat U zijn / haar hand vast houdt. Uit Psalm 37:23-24

Meer…

Bijbels gebed voor een kind

Heer, ik bid dat het geloof van.... sterk zal worden door de waarheid die hem / haar is geleerd en dat hij / zij zal overstromen van dankbaarheid. Uit Kolossenzen 2:7

Bijbels gebed voor school personeel

Heer, ik bid dat _________wijs zal zijn en bekend zal staan om zijn/haar inzicht. Uit Spreuken 16:21a

Bijbels gebed voor school

Ik bid dat de Heer zal glimlachen over ____________ school en genadig zal zijn voor hen die daar leerling zijn en daar werken. Uit Numerie 6:25

Copyright © Moms in Prayer International is een handelsmerk gebruikt onder licentie van Moms in Prayer International in Californië, USA.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline