2019 06 MIP EU Banner

Weeklaag in de nacht, jammer tot aan de ochtend,
Stort je hart uit als water, ten overstaan van de Heer.
Hef je handen naar Hem op, voor het leven van je kinderen,
Die op elke straathoek van honger versmachten.
Klaagliederen 2:19

Collectekubus voor Moeders in Gebed

GOD * ZIJ * MET * ONS * - Deze woorden staan al sinds 1816 gegraveerd in de rand van de Gulden. Tegenwoordig is het Nederlandse twee-eurostuk nog de enige circulatiemunt waar GOD * ZIJ * MET * ONS * op staat . Wetende dat God met ons is, mogen we ook weten dat Hij zal voorzien in alles wat we nodig hebben. Al lijkt onze bijdrage ‘klein’, er rust een zegen op!

En als …

… iedere gebedsgroep of donateur iedere week bijvoorbeeld vijftig cent of één euro in de kubus zou doen? Afhankelijk van de omstandigheden zou dit niet meer betekenen dan het offer van een kop koffie of thee of een chocoladereep; en toch zou het iedere week een aantrekkelijk bedrag kunnen zijn.

Moeders in Gebed wordt uitsluitend door donateurs gefinancierd. Er kan veel bereikt worden met een gift van één euro per gebedsbijeenkomst/gebedsgroep/persoon. Donaties kunnen per maand of per kwartaal worden overgemaakt naar de rekening van Moeders in Gebed (zie de kubus).

Hoe zet je de collectekubus in elkaar?

Nodig: schaar, lijm, een schep mes

 • De gleuf
  Snijd eerst de gleuf eruit met een scherp mes (gebruik een snijmat of snijplank)
 • Uitknippen
  Knip nu de omtrek van de kubus uit langs de buitenste lijn, inclusief de lipjes.
 • Vouwen
  Vouw de vlakken naar binnen langs alle zijden van de kubus en maak met je vingernagel een scherpe vouw.
 • In elkaar zetten
  Probeer dit eerst even uit, zodat je zeker weet dat de kubus op de juiste manier wordt gevouwen en het lijmen in de goede volgorde gebeurt. Om de kubus te sluiten hoef je alleen het lipje van het ‘deksel’ naar binnen te vouwen.
 • Lijmen Breng
  geen lijm aan op de lipjes met gestippelde lijnen; dan kun je de kubus leegmaken. Nu kun je beginnen met het lijmen van de lipjes. Tussendoor kun je steeds even wachten, zodat de lijm kan drogen. Daardoor wordt de kubus steviger.

Klik hier voor de pdf-versie.

Doneer met Pay pal

Met Pay pal bieden we je een makkelijke en veilige manier om een donatie van jouw keuze direct aan ons over te maken. Jouw donatie zal uitsluitend gebruikt worden voor de bediening van Moeders in Gebed. Hartelijk dank voor je ondersteuning!Powered by OSTraining.com

Doneer

Als je niet in de mogelijkheid bent om pay pal te gebruiken, dan kun je ook een bedrag overmaken op onze bankrekening. Dank je wel.

Our Bancaccount number is NL02 RABO 0101 7835 74 St. Moeders In Gebed

Wat een moeder zegt

God used Moms in Prayer to work positive change in my life, heal relationships, and gain more ease and understanding in bringing up my son.

Wat een kind zegt

Dank u wel Mam, dat u voor mij bid!                        

Wat een leerkracht zegt

Het bemoedigt mij te weten dat 'Moeders in Gebed' bidt voor mij als leerkracht en voor de school waar ik les geef. Deze steun waardeer ik enorm.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline