Welkom bij Moeders in Gebed Nederland!

Jouw interesse in 'Moeders in Gebed' (MiG) is fantastisch en een bemoediging voor ons! Je bent een antwoord op onze gebeden. We zijn zo dankbaar dat God meer en meer moeders in Nederland roept om in Zijn dienst voor hun kinderen, leraren en hun scholen te bidden.

De eerste Moeders in Gebed – groep begon in 2004. Vandaag zijn er ruim 50 geregistreerde groepen in heel Nederland en hebben we 4 contactpersonen! Karin Schenkel is sinds oktober 2016 met veel plezier Landontwikkelaar voor Nederland.

Als jij ook een groep wil starten, raden we je aan de Handleiding van 'Moeders in Gebed' te bestellen. Daarin vind je alles wat je nodig hebt om een groep te starten. De “Vier stappen van Gebed” (Lofprijzing, belijdenis, dankzegging en voorbede) en hoe je het beste Gods Woord kunt bidden worden duidelijk uitgelegd. De getoonde opzet (Gebedsformulier) helpt, om niet te gaan praten, maar de tijd goed te gebruiken in gebed. Ook vind je in de Handleiding meer ideeën over hoe te bidden voor de leraren en de scholen.

Als je geïnteresseerd bent om te leren hoe je het beste een Gebedsuur kunt voorbereiden of hoe je een Moeders in Gebed – groep leidt, dan zijn er diverse Skype trainingen beschikbaar. Je kunt daarvoor contact opnemen met Binia Jaggi.

Als je een groep zoekt of je hebt een nieuwe groep gestart, willen we dat graag van je horen. We willen jou en je groep bemoedigen. Je kunt je groep registreren door ons te schrijven, maar je kunt ook het registratieformulier op deze website gebruiken (Informatie wordt alleen gebruikt voor Moeders in Gebed). Als je geregistreerd bent, ontvang je automatisch twee keer per jaar onze nieuwsbrief. Als je vragen hebt, voel je vrij om contact met ons te nemen.

Team Moms in Prayer (Moeders in Gebed) Europa

 

MiG Karin 1   MiG Esther 1

Karin Schenkel

Landontwikkelaar
van Nederland

 

Esther van Dam

Coördinator vertaling
en Gebedskalender

Contactpersoon voor Noord Holland