Een ‘Moeders In Gebed’-groep starten is MAKKELIJK!

  1. Lees de MIG-handleiding. Daarin staat hoe je een nieuwe groep kunt starten en leiden. Als je verder nog informatie wilt, bieden we een beknopte leidersgids en een Persoonlijke Gebedstijd (de Persoonlijke Gebedstijd is nog niet in het Nederlands vertaald; de Leidersgids hopen we eind 2017 klaar te hebben. Deze zijn nu nog te bestellen op de Amerikaanse website). Handleidingboekje: hierin staat hoe de gebedstijd samen verloopt m.b.v. de 4 stappen. De Leidersgids is een ondersteunend werkboek om je groep te leiden en Persoonlijke Gebedstijd is een werkboek om je persoonlijke gebed mee te verdiepen. 
  2. Stem in met de Geloofsbelijdenis en de Grondbeginselen van Moeders in Gebed. 
  3. Bid dat God je tenminste één moeder geeft die zich er aan toewijdt met jou te bidden voor jullie kinderen en school/ scholen. Onze afdeling Get the Word out heeft heel veel folders die je kunt downloaden en suggesties om anderen uit te nodigen voor je groep. 
  4. Meld je groep aan via de website of per email! Maak een lijst van alle scholen waarvoor jouw groep regelmatig gaat bidden. We zijn blij met iedere school waarvoor wordt gebeden! Als er nieuwe mensen bij jouw groep komen, laat hen zich dan online registreren als lid. 
  5. Kijk op de leidersafdeling van deze website voor heel veel handige hulpmiddelen. Ons hulpmiddel nummer één is ons gedeeltelijk ingevulde deelnameformulier dat je iedere week met je eigen gegevens kunt aanvullen. Je kunt onze demonstratievideo van Vier Stappen van Gebed bekijken om een idee te krijgen van een gebedstijd.
  6. Zie met een verwachtingsvol hart uit naar Gods verhoring van de gebeden voor je kinderen en hun scholen.

Visie

Onze visie is dat alle scholen ter wereld omringd zullen worden door gebed.

Missie

Moeders in Gebed Internationaal beïnvloedt kinderen en scholen wereldwijd voor Christus door moeders bij elkaar te brengen in gebed.

Meer…

Bijbels gebed voor school personeel

Heer, ik bid dat ..... zal weten dat het beter is op U te vertrouwen dan op mensen. Uit Psalm 118:8

Bijbels gebed voor een kind

Heer, ik bid dat het geloof van.... sterk zal worden door de waarheid die hem / haar is geleerd en dat hij / zij zal overstromen van dankbaarheid. Uit Kolossenzen 2:7

Bijbels gebed voor school personeel

Heer, ik bid dat _________wijs zal zijn en bekend zal staan om zijn/haar inzicht. Uit Spreuken 16:21a

Bijbels gebed voor school

Ik bid dat de Heer zal glimlachen over ____________ school en genadig zal zijn voor hen die daar leerling zijn en daar werken. Uit Numerie 6:25

Copyright © "Moeders in gebed - Moms in Prayer International" is een handelsmerk gebruikt onder licentie van Moms in Prayer International in Californië, USA.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline