Een ‘Moeders In Gebed’-groep starten is MAKKELIJK!

  1. Lees de MIG-handleiding. Daarin staat hoe je een nieuwe groep kunt starten en leiden. Als je verder nog informatie wilt, bieden we een beknopte leidersgids en een Persoonlijke Gebedstijd (de Persoonlijke Gebedstijd is nog niet in het Nederlands vertaald; de Leidersgids hopen we eind 2017 klaar te hebben. Deze zijn nu nog te bestellen op de Amerikaanse website). Handleidingboekje: hierin staat hoe de gebedstijd samen verloopt m.b.v. de 4 stappen. De Leidersgids is een ondersteunend werkboek om je groep te leiden en Persoonlijke Gebedstijd is een werkboek om je persoonlijke gebed mee te verdiepen. 
  2. Stem in met de Geloofsbelijdenis en de Grondbeginselen van Moeders in Gebed. 
  3. Bid dat God je tenminste één moeder geeft die zich er aan toewijdt met jou te bidden voor jullie kinderen en school/ scholen. Onze afdeling Get the Word out heeft heel veel folders die je kunt downloaden en suggesties om anderen uit te nodigen voor je groep. 
  4. Meld je groep aan via de website of per email! Maak een lijst van alle scholen waarvoor jouw groep regelmatig gaat bidden. We zijn blij met iedere school waarvoor wordt gebeden! Als er nieuwe mensen bij jouw groep komen, laat hen zich dan online registreren als lid. 
  5. Kijk op de leidersafdeling van deze website voor heel veel handige hulpmiddelen. Ons hulpmiddel nummer één is ons gedeeltelijk ingevulde deelnameformulier dat je iedere week met je eigen gegevens kunt aanvullen. Je kunt onze demonstratievideo van Vier Stappen van Gebed bekijken om een idee te krijgen van een gebedstijd.
  6. Zie met een verwachtingsvol hart uit naar Gods verhoring van de gebeden voor je kinderen en hun scholen.