Dit gedeelte is speciaal voor jullie geweldige moeders die Moeders in Gebed-groepen leiden. Hier vind je ons meest gewaardeerde hulpmiddel: Het deelnameformulier. We hebben een blanco formulier of je kunt kiezen uit een lijst met eigenschappen en een gedeeltelijk ingevuld formulier downloaden!

En dat is nog niet alles...je zult tientallen nuttige bronnen en links vinden die jouw taak als groepsleidster makkelijker zullen maken. Wat waarderen wij jouw inzet! Wij staan voor jou klaar om jou te helpen waar we kunnen. We bidden dat God jou en jouw gezin zal zegenen.

Visie

Onze visie is dat alle scholen ter wereld omringd zullen worden door gebed. We verlangen een positieve ondersteuning en een bemoediging te zijn voor alle scholen. We bidden dat onze scholen geleid mogen worden door bijbelse ethische waarden.

Bijbels gebed voor school personeel

Heer, ik bid dat integriteit en eerlijkheid .... zullen beschermen, als hij / zij zijn / haar hoop op U vestigt. Uit Psalm 25:21

Meer…

Missie

Het doel van Moms in Prayer International is om moeders en anderen aan te moedigen om regelmatig te bidden voor kinderen en scholen.

Bijbels gebed voor een kind

Heer, ik bid dat het geloof van.... sterk zal worden door de waarheid die hem / haar is geleerd en dat hij / zij zal overstromen van dankbaarheid. Uit Kolossenzen 2:7

Bijbels gebed voor school personeel

Heer, ik bid dat _________wijs zal zijn en bekend zal staan om zijn/haar inzicht. Uit Spreuken 16:21a

Bijbels gebed voor school

Ik bid dat de Heer zal glimlachen over ____________ school en genadig zal zijn voor hen die daar leerling zijn en daar werken. Uit Numerie 6:25

Copyright © Moms in Prayer International is een handelsmerk gebruikt onder licentie van Moms in Prayer International in Californië, USA.