Nieuwsbrieven

Welkom op onze pagina met nieuwsbrieven in verschillende talen. Als je wilt lezen wat er gebeurt bij Moeders in Gebed Europa & Israël dan kun jij je opgeven voor de GRATIS nieuwsbrief en het laatste nieuws. De Moeders in Gebed e-nieuwsbrief is een elektronische nieuwsbrief die je zal bemoedigen en inspireren om door te gaan met bidden. Je vind daar informatie over actuele gebeurtenissen binnen de organisatie en de bediening en aanbevolen hulpmiddelen. Als je de nieuwsbrief wilt ontvangen schrijf je dan in op de website onder ‘nieuwsbrief’, aan de rechterkant van het scherm, zodat wij je gegevens hebben. Als je vragen hebt, of je wilt de nieuwsbrief niet meer ontvangen, stuur ons dan een email: mip.europe[at]momsinprayer.eu.

Copyright © "Moeders in gebed - Moms in Prayer International" is een handelsmerk gebruikt onder licentie van Moms in Prayer International in Californië, USA.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline