Iedere groep moet de onderstaande, bindende gedragslijnen van Moms in Prayer International onderschrijven. Het is NIET optioneel.

 1. Ieder individu of groep die de Moms in Prayer International Geloofsverklaring of gedragslijnen niet onderschrijft, is niet gerechtigd tot het gebruik van de naam of het logo van de bediening, noch Moms in Prayer op enige wijze vertegenwoordigen.
 2. Moms in Prayer International is geen belangengroep, hoe waardevol het doel daarvan ook is. Aan politieke en sociale activiteiten buiten MIP kan alleen op persoonlijke titel woden deelgenomen. In geen geval mag de naam Moms in Prayer International worden gebruikt in samenhang met externe zaken. 
 3. Vertrouwelijkheid brengt integriteit in de bediening, om deze reden moeten gebedsverzoeken strikt vertrouwelijk worden behandeld.
 4. Wij adviseren de gebedsgroepen van Moms in Prayer International niet samen te komen op het terrein van de school. We bidden vóór de scholen, niet in de scholen.
 5. Wij adviseren de gebedsgroepen van Moms in Prayer International om geen gebedsonderwerpen te vragen op scholen of daar een gebedsonderwerpenbus te plaatsen.
 6. Wij adviseren de gebedsgroepen van Moms in Prayer International de scholen niet te gebruiken om groepsleden te werven.
 7. Onbevoegd gebruik van de naam en het logo van Moms in Prayer International is verboden. Het is het handelsmerk van de bediening, en het gebruik hiervan vereist de nadrukkelijke, schriftelijke toestemming van het hoofdkantoor van Moms in Prayer International.
 8. De Moms in Prayer International namenlijsten zijn uitsluitend voor gebruik binnen Moms in Prayer International. In geen geval mogen zij gebruikt worden door, uitgeleend aan of doorgegeven aan welk ander individu, organisatie, bedrijf of groep dan ook.
 9. Er mag geen enkele vorm van reclame in of op een (Handleidings) boekje geplaatst worden.
 10. Om 'eensgezind bidden in gesprekstijl' mogelijk te maken, dienen moeders zich tijdens het Moms in Prayer - uur te onthouden van andere vormen van gebed, zoals het hardop spreken in tongen, het bidden van de rozenkrans of het gebruik van contemplatieve gebedspraktijken, die kunnen bestaan uit meditatie die het leegmaken van de geest stimuleert, labyrint gebeden, ademend gebed (een woord herhaaldelijk zeggen) en centrerende gebeden (gebruik van een mantra).
 11. Groepen van Moms in Prayer International moeten niet deelnemen aan roddel of gesprekken waarbij kritiek wordt geuit.
 12. Groepen van Moms in Prayer zijn specifiek bedoeld voor vrouwen.

Klik hier voor de pdf-versie.

Visie

Onze visie is dat alle scholen ter wereld omringd zullen worden door gebed.

Missie

Moeders in Gebed Internationaal beïnvloedt kinderen en scholen wereldwijd voor Christus door moeders bij elkaar te brengen in gebed.

Bijbels gebed voor school

Ik bid dat iedereen op de _________school zal luisteren naar de woorden van de wijzen en in zijn / haar hart Uw instructies zal toepassen. Uit Spreuken 22:17

Meer…

Bijbels gebed voor een kind

Heer, ik bid dat het geloof van.... sterk zal worden door de waarheid die hem / haar is geleerd en dat hij / zij zal overstromen van dankbaarheid. Uit Kolossenzen 2:7

Bijbels gebed voor school personeel

Heer, ik bid dat _________wijs zal zijn en bekend zal staan om zijn/haar inzicht. Uit Spreuken 16:21a

Bijbels gebed voor school

Ik bid dat de Heer zal glimlachen over ____________ school en genadig zal zijn voor hen die daar leerling zijn en daar werken. Uit Numerie 6:25

Copyright © "Moeders in gebed - Moms in Prayer International" is een handelsmerk gebruikt onder licentie van Moms in Prayer International in Californië, USA.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline