to general page Norway

Kjære mor

Vil du være med og be for den oppvoksende generasjonen?

Dersom du ikke har barn selv, men er tante, fadder eller har barn du tenker spesielt på, så kan du adoptere forbønns barn i ditt hjerte. Barna i Norge møter mye press og utfordringer både sosialt, åndelig og faglig. Vår bønn for barna er at de vil følge Jesus og at skolene (fra barnehage til høyskoler) skal bli preget av bibelske retningslinjer.

I Norge er der nå over 170 grupper. Gruppene er ulike. Noen består av unge mødre, noen av bestemødre, noen har få deltagere (to), mens andre kan være på opp mot ti. Felles for gruppene er at vi samles for å be for barna våre og skolen der de går.

Ønsker du å vite mer om Mødre i Bønn og hvordan starte gruppe, kan du ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Det er en velsignelse å få komme sammen med andre mødre og be for barna våre. Det ønsker vi at du som mor skal få oppleve. Vi får være med og “bære hverandres byrder” ved å løfte barna våre til Jesus i fellesskap.

Tove Lill Gustavsen

Landskoordinator