2019 06 MIP EU Banner

to general page NorwayKjære mor

vil du være med å be for den nye generasjonen?
Hver kvinne er ”mor” for den oppvoksne slekt. Om du ikke har barn selv, men er tante, fadder eller nabo, kan du i ditt hjerte adoptere forbønnsbarn.
Barna i Norge møter mange utfordringer åndelig, sosialt og faglig der de går. Vår bønn er at den nye generasjonene vil følge Jesus og at skolene (alle steder der barna oppholder seg fra barnehage til universitet/høyskole) skal bli preget av bibelske retningslinjer.

I Norge er det nå 158 Mødre i Bønn grupper. Gruppene kan være svært ulike. Noen grupper består av bestemødre, noen av unge mødre, noen med mange deltakere, noen der de er bare to mødre. o.s.v. Felles for gruppene er at vi samles for å be for barna våre og der de går.

Ønsker du å vite hvordan du kan starte en gruppe eller å finne en gruppe kan du ta kontakt med oss på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vår bønn er at du ikke skal stå alene som mor, men at du skal få oppleve den velsignelsen det er å være med i en bønnegruppe. Være sammen med andre mødre som er villige til å be trofast sammen med deg for dine barn.

Randi Anita Helvig 
Regional Director Nordic Region

 

fb

Logg inn

Uttalelse fra en mor

God used Moms in Prayer to work positive change in my life, heal relationships, and gain more ease and understanding in bringing up my son.

Uttalelse fra en lærer

På grunn av Mødre i Bønn har lærerne fått merke at folk bryr seg.
Mary Health, California, USA

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.