2019 06 MIP EU Banner

Abraham stolte på Gud. (1 Mos 15, 6)

Da Gud ga Abraham løftet, sverget han ved seg selv, for han hadde ingen større å sverge ved. Han sa: „Sannelig, jeg vil velsigne deg rikt og gjøre din ætt uendelig tallrik.“ Og Abraham ventet tålmodig og fikk det Gud hadde lovet ham. Hebr 6, 13-15

Gjennom historien om Abraham har Gud oppmuntret oss til å tro at han vil kalle utallige flere mødre til å be for sine barn og skolene deres. Siden vi startet i Sveits har Gud rikelig velsignet MIP og vi har utvidet arbeidet fra 1 gruppe til over 1400. Og han fortsetter å åpne dører for oss inn i nye, unådde land i Europa. Han kaller oss til å gå til landene i Europa og dele velsignelsen og vår trosvisjon.

Be sammen med oss:

  • om at vi vil oppleve mer vekst hvert år til vi har oppnådd det som er visjonen vår: en gruppe av bedene mødre for hver skole i Europa.
  • om at Gud, når arbeidet vokser, vil oppreise det lederskapet som trengs for å støtte disse gruppene. Ingen gruppe skal bli overlatt til seg selv.

Det er vår bønn at Herren vil velsigne din tillit til Ham, og at han vil kalle mødre i din bygd/by/land som vil be sammen med deg i tålmodighet og tro på at Gud vil øse sin velsignelse over hver skole og hvert barn!

www.momsinprayer.eu

Klikk her for å se dette som pdf.

Copyright © Mødre i Bønn er et varemerke som brukes under lisens fra Moms in Prayer International in California, USA.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline