Veel gestelde Vragen

Registreer jouw groep zodat andere moeders je groep kunnen vinden op onze 'lijst met groepen'. Bid dat God jou een andere moeder geeft van de school van jouw kind die bereid is om elke week samen met jou te bidden.

Omdat er belangrijke beslissingen genomen moeten worden als je jong volwassne bent, moedigt Moeders in Gebed moeders aan te blijven bidden in een 'Universiteit – groep' of een 'carrière – groep'.

Moeders in Gebed biedt traditionele groepen die voor specifieke scholen bidden, maar ook verschillende soorten groepen, voor peuters tot aan volwassenen. Sommigen groepen, zoals de 'Militair – groep' of de 'carrière – groep' adopteren een school in de buurt om voor te bidden. Klick hier om de lijst met soorten groepen te bekijken.

Als er eenmaal een Moeders in Gebed – groep is gestart is het belangrijk om de groep in stand te houden voor elk daaropvolgend schooljaar. Als leidster moet je proberen een vervangster te vinden als je zelf niet in staat bent om de groep voort te zetten.

Het is goed om iemand te hebben die de groep ook van tijd tot tijd kan leiden. Dit geeft jou de gelegenheid om een andere moeder op te leiden zodat de groep niet volledig van jou afhankelijk is. Voordat je kinderen van school veranderen of afstuderen, bid voor een vervangster en leid haar op. Moedig je groepsleden aan om de groep niet uit elkaar te laten vallen.

De leden van een Moeders in Gebed-groep bidden voor hun kinderen en voor de zaken die betrekking hebben op hun school. Als je voor iets anders wilt bidden, doe dat dan vóór of ná het gebedsuur. Moeders met meer dan één kind op dezelfde school willen we aanmoedigen om per week op één kind te focussen. Dit zorgt voor een meer geconcentreerd en specifiek gebed voor dat kind in de voorbede-tijd. Moeders kunnen kinderen wekelijks afwisselen of zich gedurende enkele weken of maanden richten op een kind.

Als een moeder een specifiek gebedsonderwerp heeft voor de school, dan kan ze dit voor het gebedsuur doorgeven aan de leidster. Dit voorkomt onnodige discussie tijdens de gebedstijd en geeft de leidster de gelegenheid te overwegen of het geschikt is voor in de groep.

Het is niet de bedoeling dat Moeders in Gebed – groepen bij elkaar komen op het terrein van de school of universiteit en ook niet dat ze zich opdringen door het vragen van gebedsonderwerpen en / of door de bediening te promoten. (Zie Richtlijnen 4, 5 en 6.)

Een moeder die een leerkracht persoonlijk kent en er zeker van is dat de leerkracht christen is mag privé vragen om gebedsonderwerpen. Een leerkracht die een gebedsonderwerp deelt mag nooit de naam van een leerling noemen.

Als een lid van Moeders in Gebed het nodig vind om met een leerkracht of directeur te gaan praten over een leerling of een school-gerelateerde zaak, dan moet ze dat fijngevoelig doen, als een bezorgde ouder, zonder dat ze zich bekend maakt als lid van Moeders in Gebed.

Je vind meer informatie in onze materialen die je kunt bestellen bij de afdeling 'Landen' → (kies jouw land) → Materiaal

Wat een moeder zegt

Mijn vier kinderen zijn nu volwassen en ik ben momenteel werkzaam als lerares – en nog kan niemand mij stoppen om tijd te nemen voor mijn kinderen te bidden! Ik sta 's morgens om 7 uur op om één van de meest belangrijke momenten van mijn week te ervaren door samen te blijven bidden in onze 'Moeders in Gebed' groep.

Wat een kind zegt

Dank u wel Mam, dat u voor mij bid!                        

Wat een leerkracht zegt

Het bemoedigt mij te weten dat 'Moeders in Gebed' bidt voor mij als leerkracht en voor de school waar ik les geef. Deze steun waardeer ik enorm.

Copyright © "Moeders in gebed - Moms in Prayer International" is een handelsmerk gebruikt onder licentie van Moms in Prayer International in Californië, USA.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline