Annonse2017 eng 5des300dpi

Welcome to Moms in Prayer anniversarie in Norway. If you want to learn more about prayer and being a intersessor for children and schools, you are warmly welcome. There are already over 50 women from Europe and some from Israel and Korea who want to celebrate with us in Norway.

If you would like more information about this gathering, you can find more information here: www.momsinprayer.no

 

The theme for out 20-year-jubilee is "Mother's heart - our country's treasure"
This spring we will give out 12 Prayersheets. The sheets will focus on strengthening our inner being and praying for the hearts of our children and ourselves.

Bring your Bible to your prayer group. All the Nordic countries will get these sheets.

Wat een moeder zegt

Als een alleenstaande, werkende moeder, maak ik er een punt van om één uur per week van mijn rooster te wijden aan het bidden met de andere 'Moeders in Gebed' - moeders. Dit geeft me de kracht die ik nodig heb om de dag door te komen. Het helpt mij in het opvoeden van mijn kinderen en het versterkt mijn relatie met hun scholen.

Wat een kind zegt

Dank u wel Mam, dat u voor mij bid!                        

Wat een leerkracht zegt

Het bemoedigd mij zo te weten dat 'Moeders in Gebed'- moeders bidden voor mij als leraar en voor de school waar ik lesgeef. Ik waardeer deze ondersteuning heel erg.

Copyright © Moms in Prayer International is een handelsmerk gebruikt onder licentie van Moms in Prayer International in Californië, USA.