Moeders in Gebed Nederland startte officieel in 2004 toen acht moeders begonnen te bidden voor hun kinderen en scholen. Het enthousiasme groeide toen ze God geweldige dingen zagen doen in het leven van hun kinderen, toen ze aan de hand van Bijbelteksten voor hen gingen bidden, gevolgd door de 'Vier Stappen van Gebed'. Deze moeders waren er van overtuigd dat andere vrouwen in Nederland ook kennis moesten maken met 'Moeders In Gebed'. Met de hulp van anderen droegen deze moeders bij aan de vertaling van de Handleiding in het Nederlands. Op dit moment zijn er 50 gebedsgroepen, is er een team met een Coördinator en zijn er twee Contactpersonen.

Dankzegging

  • Dat Mariëlle nu Coördinator is van Noord Holland
  • en een team rondom zich heeft! li>

Gebedspunten

  • Voor iemand die het team komt versterken op het gebied van de financiën
  • Voor wijsheid, eenheid, bescherming en bemoediging

 

Informatie over het land

Holland verwijst naar een provincie in het westen van Nederland, maar is ook de term die regelmatig gebruikt wordt om het land Nederland aan te duiden. Er wonen meer dan 16 miljoen mensen in Nederland. In Nederland ligt 25% van het land onder zee niveau en Nederlands is de primaire taal die gesproken wordt. Amsterdam is de hoofdstad en Rotterdam bezit de grootste haven van Europa.

Wat een moeder zegt

Mijn vier kinderen zijn nu volwassen en sinds kort heb ik een baan als leerkracht - en nog steeds kan niets mij stoppen om tijd vrij te maken om te bidden voor mijn kinderen. Ik sta om zeven uur op om één van de meest belangrijke delen van mijn week te ervaren als wij samen bidden in onze 'Moeders in Gebed' - groep.

Wat een kind zegt

Thank you Mom, for praying for me.                        

Wat een leerkracht zegt

Het bemoedigt mij te weten dat 'Moeders in Gebed' bidt voor mij als leerkracht en voor de school waar ik les geef. Deze steun waardeer ik enorm.

Copyright © Moms in Prayer International is een handelsmerk gebruikt onder licentie van Moms in Prayer International in Californië, USA.