The first Moms in Prayer group in Greece started in 2001. The groups in Greece were delighted to receive the Greek Booklet in 2011. Recently the Greek MIP Europe flyer was printed and is ready for use!

Binia stepped up into the Area Coordinator role in 2012 and is serving in Greece together with three Contact Persons.

 

 

Country Facts

Greece is a country in southeastern Europe with over 10 million people and the twelfth longest coastline in the world. It is the birthplace of the Olympic Games, democracy and major scientific and mathematical principles. Greece is one of the countries noted in the Bible where early Chistianity unfolded.

Wat een moeder zegt

God heeft in mijn leven veel genezen door middel van 'Moeders in Gebed' en door het samen bidden met andere moeders voor onze kinderen en scholen. Hij heeft hierdoor mijn worstelingen en de zorgen voor mijn kinderen weggenomen en Hij leert mij voortdurend hoe ik mij moet overgeven aan Hem.

Wat een kind zegt

Dank u wel Mam, dat u voor mij bid!                        

Wat een leerkracht zegt

Het bemoedigd mij zo te weten dat 'Moeders in Gebed'- moeders bidden voor mij als leraar en voor de school waar ik lesgeef. Ik waardeer deze ondersteuning heel erg.

Copyright © Moms in Prayer International is een handelsmerk gebruikt onder licentie van Moms in Prayer International in Californië, USA.