The first Moms in Prayer group in Greece started in 2001. The groups in Greece were delighted to receive the Greek Booklet in 2011. Recently the Greek MIP Europe flyer was printed and is ready for use!

Binia stepped up into the Area Coordinator role in 2012 and is serving in Greece together with three Contact Persons.

 

 

Country Facts

Greece is a country in southeastern Europe with over 10 million people and the twelfth longest coastline in the world. It is the birthplace of the Olympic Games, democracy and major scientific and mathematical principles. Greece is one of the countries noted in the Bible where early Chistianity unfolded.

Wat een moeder zegt

Als een alleenstaande, werkende moeder, maak ik er een punt van om één uur per week van mijn rooster te wijden aan het bidden met de andere 'Moeders in Gebed' - moeders. Dit geeft me de kracht die ik nodig heb om de dag door te komen. Het helpt mij in het opvoeden van mijn kinderen en het versterkt mijn relatie met hun scholen.

Wat een kind zegt

Dank u wel Mam, dat u voor mij bid!                        

Wat een leerkracht zegt

Het bemoedigt mij te weten dat 'Moeders in Gebed' bidt voor mij als leerkracht en voor de school waar ik les geef. Deze steun waardeer ik enorm.

Copyright © Moms in Prayer International is een handelsmerk gebruikt onder licentie van Moms in Prayer International in Californië, USA.