Nov. 2016

Moeders in Gebed België kreeg bekendheid in januari 2006 toen een van de leden, op de nationale vrouwenontmoetingsdag, het boek van Fern Nichols voorstelde: ‘Elk kind heeft een biddende moeder nodig’.

Rond 2007 was Moeders in Gebed uitgegroeid tot 20 gebedsgroepjes. Twee jaar later hielden zij hun eerste landelijke bijeenkomst. 

Het is een vreugde om te zien hoe Els Blondeel in de voorbije periode een gemotiveerd team heeft samengesteld dat verantwoordelijk is voor Vlaanderen (Antwerpen, Limburg, Vlaams Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen).
Cathy Ravedoni, die recent aangewezen is als Country Developer voor België, zorgt voor de andere gedeeldten van België, incl. Brussel.

Het is zo geweldig om te weten dat de Heer verder bouwt aan eenheid in Christus bij de opbouw van Moeders in Gebed België. Afgezien van de verschillende talen en regionale politiek, spreekt Jezus tot de harten van moeders die het uitschreeuwen in gebed voor hun kinderen en scholen in België.

 

Informatie over het land

België staat bekend als het kruispunt van West-Europa. Het dichtbevolkte land van meer dan 10 miljoen mensen is één van de meest geïndustrialiseerde gebieden met een indrukwekkende infrastructuur voor transport zoals havens, kanalen, spoorwegen en snelwegen.De talen die gepsproken worden zijn Nederlands, Frans en Duits. Brussel is het belangrijkste centrum voor de Europese Unie.

 

Cathy 2016

Team - Flemish region

Els & Fokkeline June 2015

 

Wat een moeder zegt

Wat een kind zegt

Dank u wel Mam, dat u voor mij bid!                        

Wat een leerkracht zegt

Het bemoedigd mij zo te weten dat 'Moeders in Gebed'- moeders bidden voor mij als leraar en voor de school waar ik lesgeef. Ik waardeer deze ondersteuning heel erg.

Copyright © Moms in Prayer International is een handelsmerk gebruikt onder licentie van Moms in Prayer International in Californië, USA.