Abraham vertrouwde God. (Genesis 15:6)

Toen God aan Abraham zijn belofte deed, zwoer Hij, omdat Hij bij niemand hoger kon zweren, bij Zichzelf, zeggende: Voorzeker zal ik u zegenen en zekerlijk u vermeerderen. En zo, door geduld te oefenen, heeft deze het beloofde verkregen. Hebreeen 6:13-15

Door het verhaal van Abraham schenkt God ons moed te geloven dat Hij ontelbaar veel moeders zal roepen om voor hun kinderen en scholen te bidden. Vanaf het moment dat we in Zwitserland gestart zijn, heeft de Heer ons gezegend en deze bediening laten groeien tot meer dan 1400 groepen. En Hij opent nieuwe deuren voor ons in andere gebieden van Europa. Het is onze roeping om in de landen van Europa deze zegen en deze visie van geloof te delen.

Bid alstublieft samen met ons:

  • Dat we elk jaar mogen groeien tot we ons doel bereiken, namelijk: dat voor elke school een groep moeders bidt.
  • Dat de Heer samen met deze groei nieuw leiderschap laat opstaan om deze groepen te ondersteunen. Geen enkele groep zou alleen mogen staan.

Het is ons gebed dat de Heer uw vertrouwen in Hem zegent. En dat Hij in elk dorp en in elke stad moeders motiveert om geduldig te wachten in geloof, tot God Zijn zegen uitgiet over elke school en over elk kind!

www.momsinprayer.eu

Klik hier voor de pdf-versie.

Copyright © Moms in Prayer International is een handelsmerk gebruikt onder licentie van Moms in Prayer International in Californië, USA.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline