ANBI-publicatie ingevolge de Uitvoeringsregeling Algemene Wet Rijksbelastingen 1994

Naam stichting:                        Stichting Moeders in Gebed 34213047 
KvK:                                         8143.11.167
RSIN/Fiscaal nummer Adres:  Barneveldpad 8, Almere

Statutaire doelstelling Actueel beleidsplan

Het doel van Moeders in Gebed is dat alle scholen in Nederland en in de wereld omringd zullen worden door gebed

Onze visie

Dat alle scholen over de hele wereld omringd worden door gebed.
Wat als jij de wereld zou kunnen veranderen - niet alleen vandaag maar voor de komende generaties? Bij Moeders in Gebed geloven wij dat een moeder een van de grootste drijfveren is in een goed leven voor haar kinderen en de kinderen om hen heen. Wij geloven dat leven en hele gemeenschappen voor altijd veranderen wanneer moeders samen komen om te bidden tot de Enige die het menselijk hart kan veranderen. Moeders kunnen het verschil maken als ze uitroepen tot God in gebed.

Onze missie

Moeders in Gebed heeft grote impact op kinderen en scholen doordat moeders samenkomen om te bidden.

Ons doel

 • Te bidden dat onze kinderen Jezus als hun Heer en Redder zullen aannemen en standvastig te zijn in hun geloof

 • Te bidden voor de leerkrachten en de directie en bestuur

 • Te bidden dat leerkrachten, ondersteunend personeel en studenten in Jezus

  zullen geloven.

 • Om moeders die zware lasten dragen voor hun kinderen te ondersteunen en te

  bemoedigen

 • Te bidden dat onze scholen geleid zullen worden door bijbelse principes en hoge

  morele waarden.

 • Een bemoediging en een positieve steun te zijn voor onze scholen

   

Voorzitter en secretaris

Esther van Dam (voorzitter) en Signalda van Rees (secretaris)

 Beloningenbeleid

Moeders in gebed werkt met vrijwilligers. De vrijwillige medewerkers van Moeders in Gebed ontvangen voor hun werkzaamheden geen vergoeding. Eventuele onkosten worden wel vergoed. Met onkosten worden de reiskosten voor lange afstanden bedoeld.

Actueel verslag activiteiten

Esther van Dam en Signalda van Rees zijn begin 2018 begonnen om groepen te bezoeken en presentaties te houden. Door de groepen te bezoeken maken we ook kennis met de biddende groepen in Nederland.

In mei 2018 stonden we met een kleine stand in de Expo tent op Opwekking. Het was de eerste keer dat we op Opwekking hebben gestaan. Het was bijzonder om onze visie te delen met moeders. We hebben ook sommige biddende moeders van Moeders in Gebed ontmoet.

Begin 2019 mochten we een nieuw Contactpersoon in Zuid Holland verwelkomen. Zuid Holland heeft verschillende groepen verdeeld over diverse steden.

In april 2019 mochten we meedoen met een opvoed-event van Maak ze Sterk in Lelystad en in mei in Goes. We hebben onze visie gedeeld met diverse enthousiaste moeders die graag een groep willen beginnen. Het is een gebedsverhoring om in contact te komen met moeders over het hele land.

Op 13 en 14 juni 2019 was er een meeting van potentiële landcoördinatoren uit Europa onder leiding van Kathrin Larson, Algemeen directeur van Moeders in Gebed Europa. Moeders uit Finland, Zwitserland, Noorwegen, Engeland, Frankrijk, Italië, Duitsland en Nederland kwamen samen om hun visie te delen, te bidden en toegerust te worden om Moeders in Gebed in hun land te coördineren. Het was een geweldige tijd. Deze meeting is gehouden in de LEG in Aalsmeerderbrug.

Op zaterdag 15 juni kwam het team van Nederland samen met Kathrin Larsen om te bidden en de plannen voor de komende periode te bespreken.

 

 

ANBI-publicatie 2019 - Klik hier voor de pdf-versie.

Financieel jaarverslag 2019 - Klik hier voor de pdf-versie.