ANBI-publicatie ingevolge de Uitvoeringsregeling Algemene  Algemene Wet Rijksbelastingen 1994

 

Naam stichting  

Naam stichting

KvK

 

34213047

RSIN/Fiscaal nummer

 

8143.11.167

Adres  

Barneveldpad 8, Almere

Statutaire doelstelling  

Het doel van Moeders in Gebed is dat alle scholen in Nederland en in de wereld omringd zullen worden door gebed

Voorzitter en secretaris

   

Esther van Dam (voorzitter) en Signalda van Rees (secretaris)

Beloningenbeleid

 

Moeders in gebed werkt met vrijwilligers. De vrijwillige medewerkers van Moeders in Gebed ontvangen voor hun werkzaamheden geen vergoeding. Eventuele onkosten worden wel vergoed. Met onkosten worden de reiskosten voor lange afstanden bedoeld.

Actueel verslag activiteiten

 

Esther van Dam en Signalda van Rees zijn begin 2018 begonnen om groepen te bezoeken en presentaties te houden. Door de groepen te bezoeken maken we ook kennis met de biddende groepen in Nederland.

In mei 2018 stonden we met een kleine stand in de Expo tent op Opwekking. Het was de eerste keer dat we op Opwekking hebben gestaan. Het was bijzonder om onze visie te delen met moeders. We hebben ook sommige biddende moeders van Moeders in Gebed ontmoet.

Begin 2019 mochten we een nieuw Contactpersoon in Zuid Holland verwelkomen. Zuid Holland heeft verschillende groepen verdeeld over diverse steden.

In april 2019 mochten we meedoen met een opvoed-event van Maak ze Sterk in Lelystad en in mei in Goes. We hebben onze visie gedeeld met diverse enthousiaste moeders die graag een groep willen beginnen. Het is een gebedsverhoring om in contact te komen met moeders over het hele land.

Op 13 en 14 juni 2019 was er een meeting van potentiële landcoördinatoren uit Europa onder leiding van Kathrin Larson, Algemeen directeur van Moeders in Gebed Europa. Moeders uit Finland, Zwitserland, Noorwegen, Engeland, Frankrijk, Italië, Duitsland en Nederland kwamen samen om hun visie te delen, te bidden en toegerust te worden om Moeders in Gebed in hun land te coördineren. Het was een geweldige tijd. Deze meeting is gehouden in de LEG in Aalsmeerderbrug.

Op zaterdag 15 juni kwam het team van Nederland samen met Kathrin Larsen om te bidden en de plannen voor de komende periode te bespreken.

     

 

ANBI-publicatie 2019 - Klik hier voor de pdf-versie.

Jaaroverzicht 2018Klik hier voor de pdf-versie.

Moms in Prayer International is een handelsmerk gebruikt onder licentie van Moms in Prayer International in Californië, USA.